Kalim d.o.o. je fima nastala na znanju, iskustvu i tradiciji porodice Kantić .

Od zanatske radionice iz 1968. godine, Kalim d.o.o. je krenuo putem industrijalizacije proizvodnje, proširenja tržišta i asortimana proizvoda. Tokom 2005. godine završena je investicija na novoj lokaciji u Ljetiniću kojom je obezbjeđena proizvodnja termoizolacionih panela na savremenoj i produktivnoj opremi.

Termoizolacioni paneli se rade na bazi ekstrudiranog polistirena (EPS) za B1 klasu gorljivosti, te na bazi kamene vune za A1 klasu gorljivosti. Kapacitet proizvodne linije je 3-5 m/min sa neograničenom dužinom.
Pored termoizolacionih panela Kalim Profil d.o.o. proizvodi i različite oblike trapeznih limova i drugih profila primjenjljivih na poslovnim i stambenim objektima, kao i sistem odvoda oborinskih voda.


Proizvodnjom lakih greda, C-greda i Z-greda, omogućen je sistem brze gradnje, te u kombinaciji sa termoizolacionim panelima, odnosno trapeznim limovima, efikasno i povoljno izrađuje i montira proizvodne hale.

Takođe, u svom proizvodnom asortimanu posjeduje i više vrsta ojačanja za PVC stolariju.
Obezbjeđenjem kvaliteta proizvoda prema zahtjevima međunarodnih standarda, konkurentne cijene i kvalitetne montaže, Kalim  d.o.o. nastoji obezbjediti konkurentnost i zadovoljstvo kupca.

Kalim d.o.o.

Jelah - Ljetinić

Kalim Profil d.o.o.

Ljetinić bb, 74266 Tešanjka, Tešanj

Bosna i Hercegovina

info@kalim.ba

www.kalim.ba

MI SMO VAŠ POUZDAN PARTNER